Vücut Bakımları

Vücut Bakımları

Vücut Bakımları

VÜCUT BAKIMLARI 

Vücut bakımlarında amaç cilt yüzeyinde birikmiş ölü hücrelerin atılmasını sağlamak, kan dolaşımını hızlandırmak, yenilemek, nemlendirmek, arındırmak ve rahatlatmak, detoks etkisi sağlayarak ödem atılmasını sağlamak ve eğer ihtiyaç varsa vücut şekillendirme işlemlerine destek sağlamak hedeflenir. Kişinin ihtiyacına göre haftalık veya aylık düzenli yaptırılabilir. 

SIRT BAKIMI 

Sırt bölgesinde oluşan gözenekler arasındaki siyah noktalardan, sivilcelerden ve ölü hücrelerden arındırılma işlemidir. 

· Genel sırt bölgesinin temizliği ve peeling işlemi ile ölü deriden arındırma 

· Buhar uygulaması ile dokuyu yumuşatma ve manuel gözenek temizliği ve high frekans ile anti-bakteriyel etki yaratma, gözenekleri sıkılaştırma 

· Sırt bölgesinde gözenekleri sıkılaştırmak, nemlendirmek ve rahatlatmak için sırt bölgesi için özel maske uygulaması 

· Son dokunuş olarak nemlendirici krem ile rahatlatma etkisi sağlanır. 

İhtiyaç oldukça ve gözeneklerin dolması ve sivilcelenme sık sık tekrarlanıyorsa aylık düzenli olarak sırt bakımı uygulanmaktadır. Seans yaklaşık 1- 1.30 saat kadar sürer. 

PEELING UYGULAMASI 

Cilt yapısına uygun vücut peelingi ile tüm vücuda masaj etkisi yaratılarak friksiyonel hareketlerle peeling uygulaması yapılır. Bu uygulama cilt yüzeyinde birikmiş keratinize dokuyu arındır, tüm gözenekleri açar, kan dolaşımını hızlandırarak dokuda oksijenlenme yaratır, vücuttaki ödemin atılmasına destek sağlar, tüm vücutta tazelik zindelik ve rahatlık sağlar. 

Haftalık veya aylık isteğe ve ihtiyaca göre uygulanabilir. 

VÜCUT MASKESİ/YOSUN-MASAJ 

Vücut maskesi; cildi sıkılaştırmaya, selülite neden olan ödemli dokuyu gidermeye, bölgesel incelmeyi desteklemeye yönelik çeşitli bakımlardan oluşur. 

Öncelik olarak peeling uygulaması yapıldıktan sonra cilde uygun maske tüm vücuda veya lokal uygulanır. 20 dakikalık bekleme sürecinden sonra vücuttan arındırılır. Bu süreç içerisinde ciltte ödem atılımı gerçekleştirilir. Arkasından cilde uygun krem ile nemlendirme işlemi tamamlanır. Yaklaşık 1saat süren işlem haftada bir düzenli olarak veya ayda bir kez rahatlamaya yönelik uygulanabilir. 

Amaç; düzenli kürler halinde yapıldığı taktirde vücuttan ödem atılımı, keratinize dokudan arınma, canlılık, tazelik gibi birçok olumlu etkiler yaratır.