Frozen Face Pro Max

Frozen Face Pro Max

Frozen Face Pro Max

FROZEN FACE PRO MAX (İĞNESİZ MEZOTERAPİ) ARTIK YEPYENİ TEKNOLOJİLERİYLE %30 DAHA ETKİLİ

İğnesiz mezoterapi uygulaması olan Frozen Face Pro Max; güzellik alanında son zamanların en çok kullanılan yöntemlerinden biridir. 

Yeni teknolojisi, Ultrasound ve Elektroporasyon dalgalarıyla cilt için gerekli olan kişiye özel solüsyonun cilt altına geçirgenlik hızını %30 artırmaktadır. Aynı zamanda içerisinde kasları aktifleştiren uygulamaları bulunduğu gibi, cilde kullanılan özel ve yoğun içerikli serumların emilimini hızlandıran Led Terapisi bulunmaktadır. Bu sayede ciltte oluşan tüm yaşlılık belirtilerini ortadan kaldırırken, cilt yüzeyinde bulunan lekelerin de maksimum etkiyle açılmasını sağlar. Buna bağlı olarak yapılan çalışmalarda Frozen Face Pro Max sisteminin iğneli mezoterapi yöntemine göre daha homojen bir ilaç uygulaması sağladığı için daha etkili sonuçlar verdiği görülmüştür. 

Botox ve dolgu alternatifi olarak tercih edilen Frozen Face Pro Max; yeni teknolojisi Ultrasound ve Elektroporasyon dalgalarıyla bağ dokuyu güçlendirir, mikro kanallar ile cildin altına gerekli olan solüsyonun infüze edilmesini sağlar, cildi ilk seanstan itibaren diri tutar ve sağlıklı bir görünüme kavuşturur. Uygulama esnasında ve sonrasında sağladığı konfor ile en çok tercih edilen yöntemlerden biridir. 

İşlemden hemen sonra ciltte çizgilerde açılma, sıkılaşma, nemlenme, parlama ve lekelerde açılma gözlemlenir. Seansların devamlılığında bu olumlu etkiler artarak kalıcı hale gelir. 

Seans süresi kişin fazla yaklaşık 1.5 saat kadar sürmekte ve haftada bir kez 4 seans önerilmektedir. 

Frozen Face Pro Max; doğallıktan yana, yüzünde ifade değişikliği ve hasar oluşmadan genç kalmak isteyen, botox, dolgu ve mezoterapi gibi iğneli işlemleri tercih etmek istemeyip günlük hayatında her hangi bir kısıtlama olmasını istemeyen herkesin tercih edebileceği, maksimum ve kalıcı sonuç alacağı mucizevi bir yöntemdir.

FROZEN FACE PRO MAX İŞLEM AŞAMALARI 

1) Vakumlu Cilt Temizleme (Peeling): Cilt tipine uygun 3 ayrı solüsyon sayesinde cildin ihtiyacı olan gözenek temizliğini sağlayarak hem derinlemesine temizlik yapar hem de cildi detokslar. 

Elektromanyetik teknolojisi ile yüzdeki sarkan ya da azalan kasları yeniden yapılandırırken yüz ovalini bir heykeltraş gibi düzeltir ve genç bir yüze kavuşturur. 

2) Aktif Oksijen/Mavi Led Terapisi: Aktif oksijen (HO) insan vücudunda lekelere, noktalara, çillere ve cilt yaşlanmasına neden olur. Hidrojen tedavisi, zararlı aktif hidrojeni hidrojenle birleştirerek çalışır ve ardından vücuttaki zararlı oksijeni su (ter) yoluyla ortadan kaldırır. H2 canlılık, beyazlatma, nemlendirme, iltihabı azaltma ve güçlü antioksidan güç verir. (176 kat C vitamini) 

3) Dermolif Y: Dermeolift Y, düşük frekanslı elektrik akımı (1kHz) ile kasları uyarır. 

Kasların kasılma ve gevşemesini tekrarlayarak yüzdeki kaslara masaj etkisi yapar. Düşük Frekanslı termal etki ayrıca cilde hayat veren metabolizmayı da teşvik eder. 

4) Face Lift: Ameliyatsız yüz germe tedavisi ince çizgilerin ve kırışıklıkların görünümünü azaltır ve kas liflerini sıkılaştırır. 

5) Frozen Eyes: Anında etkili ve güvenli sonuçlarla diğer tüm RF ekipmanlarından daha fazla enerji sağlayarak periorbital ve perioral tedavi için özel olarak tasarlanmıştır. 

6) Frozen Face: Tek bir el aletinde 4 fonksiyon: 

Soğuk-sıcak etkisi doku kasılmasına ve kolajen ve elastin üretiminin uyarılmasına neden olur. Elektrik alanı, hücre zarı boyunca bir voltaj oluşturarak, ultra mikro gözenek oluşumuna yol açan moleküler değişikliklere neden olur. Aktif maddeler ccilde nüfuz eder ve derinlemesine emilerek harika sonuçlar elde edilir. 

7) Aktif Oksijen/Kırmızı Led Terapisi