Skinscan Cilt Analizi

Skinscan Cilt Analizi

Skinscan Cilt Analizi

Skinscan Cilt Analizi

Skinscan Cilt Analiz Cihazı yapay zeka ve görüntü analizi ile dünyanın en gelişmiş analiz cihazıdır. 20 saniye içinde ciltteki noktalar, lekeler, kırışıklıklar ve cilt nemi gibi epiderm problemleri için epiderm üzerinde verimli bir cilt analizi yapar. Cilt Analizi ile cildin yüzeyindeki ve cilt altındaki tüm problemler ve hasarlar analiz edilir. Bu sayede test sonuçlarına göre kişiye özel cilt yönetim programı ile ürünler önerilir. 

Hassas analiz raporlarına dayanan cihazda 10 farklı açıdan cilt durumu değerlendirilir. RGB gözenek, RGB Leke, RGB Kırışık, PL tekstür, UV porfirin, UV Pigmentasyon, UV Nem, Hassas bölge, Kahverengi bölge ve UV hasarı. 

Cilt analiz cihazımızla cildi ayrıntılı bir şekilde değerlendirip hangi bakım ve hangi ürünü kullanacağımıza karar veriyoruz. Oluşturduğumuz protokollerden sonra işlemlere başlıyoruz. Düzenli yapılan cilt bakımları ve kullanılan ürünler ile protokol bitiminde cildinizdeki iyileşmeyi göstermek için tekrar cilt analizine alıp karşılaştırma yapıyoruz.