LPG Alliance

LPG Alliance

LPG Alliance

YENİ NESİL LPG CELLU M6 ALLIANCE 

Endermologie, istediğiniz her bölgede; dolaşım hareketini arttırmak, inatçı yağ yakımını aktive etmek, selülitli bölgeleri düzgünleştirmek ve cildi uzun süre kalıcı şekillendirmek için dokuları nazikçe harekete geçiren doğal ve keyifli bir tekniktir. 

 

MEKANİK HÜCRESEL UYARIM TEKNOLOJİSİ İLE FDA ONAYI ALAN İLK MEDİKAL TEKNİK 

Medikal ve estetik alanlarındaki 30 yıllık uzmanlık ve bilimsel araştırmadan sonra, LPG bu doğal mekanizmaların hepsine hakim olmak için tamamen yeni patentli bir teknoloji yarattı. Hücre metabolizmasını doğal olarak reaktive eden, %100 doğal olan tek hassas mekanik cilt uyarım tekniği LPG endermologie, vücudun ve cildin ekolojisine saygı göstererek, yağ salınımında ve cilt sarkmasında eş zamanlı çalışmak için ilk defa, anında etkili incelme ve anti-aging bakımlarında kullanılmak üzere patentli roll ve flap teknolojileri kombine etti ve Alliance teknolojisini sundu. 

Yeni Nesil LPG CELLU M6 ALLIANCE ; yağ yakımı, sıkılaşma ve selülit tedavisinde hızlı ve yüksek etkili %100 doğal ve yan etkisiz kalıcı çözümler sunan, özel teknoloji başlıkları sayesinde medikal rahatsızlıklar üzerindeki etkisi ile de klinik testlerle desteklenen ve Amerikan Sağlık Bakanlığı'nca onaylı medikal bir cihazdır. 

UYGULAMA ALANLARI 

1) Selülit 

2) Android Lipomasaj a)kollar, b)sırt, c)karın, d)bel e)kollar 

3) Gynoid Lipomasaj a)basen, b)popo c)bacaklar 

4) Dolaşım bozukluğu 

5) Ameliyat öncesi ve sonrası 

SELÜLİTTE ETKİSİ 

Kadınların %90’ını etkileyen selülit, yağ hücrelerinde yağ depolamasının ve vücutta su tutulmasının sonucudur. Depo yağ hücreleri geliştikçe bunları (septa) içeren bağ doku, cilt yüzeyini çeker ve deforme eder. Aynı zamanda sirkülasyon engellenir ve toksinler birikir. Bu da portakal kabuğu görünümünü karşımıza üç aşamalı şekilde göstermekte. 

1) AKÖZ SELÜLİT 

Aköz selülit, kötü kan ve lenfatik sirkülasyon nedeniyle su tutulmasından kaynaklanır. 

2) ADİFOS SELÜLİT 

Bu türdeki selülit sıklıkla aşırı kilo ile ilişkilendirilir. 

 

3) FİBRÖZ SELÜLİT 

Bu türden kurtulmak daha zordur çünkü uzun süredir mevcuttur, yoğundur ve sıklıkla ağrılıdır. Fibröz selülit giderilmeden önce dokuların öncelikli olarak yumuşatılması gerekir.

 

Yeni patentli Alliance tevdavi başlığı ile endermologie, yumuşatmak ve daha az fibröz yapmak üzere cildi ve yağ dokularını uyarır. Aynı zamanda bu uyarım yağ yakımına ve kan ile lenfatik sirkülasyonu etkinleştirmeye yardımcı olarak cilde canlılığını ve çukursuz görünümünü geri kazandırmak için uygulanır. 

Sadece 3 seanstan sonra cildi daha pürüzsüz ve yumuşak hale getirerek selülitin %67 giderilmesi sağlanır. 

 

YAĞLI DOKUDA ETKİSİ 

 

Her tipteki cildin ihtiyaçlarına net bir şekilde uyum sağlarken buna en çok ihtiyaç duyan alanları (kollar, bacaklar, sırt, karın, bel, kalça, basen vb.) hedeflemeyi ve inceltmeyi mümkün kılar. 

Sadece tek bir tedavi ile endermologie, incelme hücrelerini (depo yağ hücreleri) uyarır ve fiziksel egzersiz ve beslenmeye en dirençli olan kişilerde bile %70 yağın doğal yolla yakılmasını yeniden harekete geçirir. Gözle görülür bir şekilde bölgesel olarak incelme sağlanır. Eşzamanlı olarak tedavi başlığının mekanik işlemi, cilde sıkılığını ve zindeliğini geri kazandırmak için cildi sıkılaştırır. 

 

 

CİLT ÜZERİNDE ETKİSİ 

 

Sık kilo alıp verme ile çitteki gevşeme, gebelik, geçen zaman ve diğer faktörler nedeniyle cilt canlılığını ve esnekliğini aşamalı olarak kaybeder. Bu cilt sarkması tüm vücudu etkilese de bacak iç kısımları, karın, kollar vb. bölgeler buna daha fazla maruz kalır. Alliance tedavi başlığını kullanarak endermologie, canlandırıcı hücrelerin (fibroblast’lar) uyandırılması için cildi nazik bir şekilde uyarır. Etkinleştirildiğinde bu hücreler dermisin yoğunluğunu kendiliğinden doğal olarak geri kazanması için yeniden kolajen, hiyalüronik asit ve elastin sentezlemeye başlar. Uygulama sonrasında cilt dokusu kalitesi %71 artar ve gözle görünür şekilde daha sıkı ve kaliteli hale gelir. 

 

LENFATİK DRENAJ ETKİSİ (BACAKLAR) 

Ağır ve ağrılı bacaklar ya da şişmiş ayaklar ve bilekler gibi semptomlar, yetersiz kan ve lenfatik sirkülasyonun sonucudur. Organizmada toksinler birikir ve bu da tek bir gün içinde ya da kadınların regl döngüleri boyunca yaşanan bu tür hacim dalgalanmalarını açıklar. Faktörler nelerdir? Uzun süreli ayakta durma ya da oturma, sodyum açısından zengin bir beslenme, çok sıkı kıyafetler ve hatta yüksek sıcaklıklar bile dolaşım sisteminin uygun işleyişini engelleyebilir. Alliance tedavi başlığının farklı ayarları sayesinde endermologie, vücudun yenileme işlevlerini etkinleştirmeye yardımcı olur ve su tutma semptomlarını ortadan kaldırırken sirkülasyonu uyarır. Bir seans sonrasında bile tüm vücutta etkinliği görülür. 

Yeni patentli LPG Alliance tedavi sisteminin sahip olduğu eşsiz teknoloji derinin yüzeyinde biyokimyasal reaksiyonları tetikler. Mekanotransdüksiyon adlı fizyolojik süreç, adipositleri (yağ hücreleri) uyararak bölgesel yağların ve dirençli selülit dokusunun yok edilmesini sağlar. Bu teknik, diyet ve düzenli egzersiz yapıldığı halde yok edilemeyen inatçı yağ bölgeleri için son derece etkindir. Hücrelerinize bir çok fonksiyonu yeniden öğrenmek ve vücudunuzu eğiterek hücrelerinizde yavaşlayan biyolojik süreçleri canlandırmak yeni Alliance sistemiyle mümkün. Erkek ve kadınların bölgesel problemlerini çözmek için geliştirilmiş bir sistem olup uygulama süresi sadece 30 dakikadır. 

 

YENİ LPG ALLIANCE İÇİN SORU VE CEVAPLAR 

Yeni LPG Alliance nedir? Nasıl etki ediyor? 

LPG Alliance teknolojisi doğal olarak hücrelerin metabolizmasını harekete geçiren, mekanik uyarım sağlayan Endermologie® tekniğinde bir devrim. Yeni patentli teknolojisiyle hiçbir şekilde sağlıktan ödün vermeden %100 doğal güzelliği ortaya çıkarıyor. Yeni Alliance hücresel stimülasyon (uyarımlar) iki farklı patenti olan silindir ve flap teknolojisinin birleşip yeni patent alınmasıyla ortaya çıktı. Bu teknoloji sayesinde vücudunuzda tamamen keyifli bir rahatlama hissini yaşatan mekanik masaj yaparak etki ediyor. Silindirler vücudu harekete geçirip incelme ve selülit görünümünde düzeltme sağlarken, flaplar da şekillendirmeye yardımcı olur, frekanslı titreşim sayesinde cilt sıkılaştırılır. 

Diğer versiyonlarından farkı nedir? 

Önceki versiyonlarda tek başına silindir teknolojisi kullanılmaktaydı. Bu sayede ciltte derinlemesine masaj etkisi oluşturulmaktaydı. Fakat farklı hedefler için örneğin incelme, sıkılaşma ya da selülit görünümü için farklı işlemler yapılmak zorundaydı. Fakat bu yeni patentli teknoloji sayesinde artık üç etki aynı anda elde edilebiliyor. Bu sayede çok daha hızlı sonuçlar elde edilebiliyor. Cilt tanıma sensörü sayesinde kişinin sahip olduğu dokuya özel uygulamalar gerçekleştirilebiliyor. 

Sonuçları nelerdir? 

İlk üç seanstan itibaren gözle görülür ve ölçülebilir sonuç elde edilebiliyor. Uygulama yapılan vücut şekline bağlı olmaklar birlikte üç seans sonrasında karın bölgesinde 3,4 cm e kadar incelme ve selülit görünümünde %67 ye kadar varan oranlarda iyileşme görülüyor (2016 Endermologie Dermscan çalışması). 

Kullanım alanları/bölgeler nereler? 

Vücutta istenen problemli olan her bölgede kullanılabiliyor. Karın, yan simit bölgesi, basen, kalça, bacaklar, baldır, kollar, sırt gibi her bölgede incelme, sıkılaşma ve selülit için uygulanıyor. Bunun dışında sadece rahatlama masajı ya da ödem problemi olan kişilere özel protokol de mevcut. 

Kimler uygulatabiliyor? 

Herhangi bir tıbbi gerekçeyle masaj yaptırması yasaklanmış kişiler dışında herkes bu uygulamadan faydalanabilir. 

Ortalama kaç seansta etki alınıyor ve totalde ne kadar uygulatmak gerekli?

İlk üç seansta ölçülebilir sonuçlar görülüyor. İstenen nihai şekillenme ve etkiye ulaşmak için haftada iki seans toplam sekiz seans öneriliyor. Bir seans sadece 30 dakika sürüyor. Gün içinde bile yaptırılabilecek çok konforlu bir uygulama sunuyor. Hiçbir yan etkisi 

olmadığı için de istenirse devam edilebilir ve yaşam tarzı haline getirilip ayda bir koruma seansıyla kendinize vücut formunu kolaylıkla koruyabileceğiniz yıllık plan oluşturabilirsiniz.